top of page

Abieluettepanek, mis sai "JAH" vastuse :)


Minu tütre klass pidas klassipulma.

No sündmus ju nagu ikka, kus mängitakse läbi lihtsamal viisil ühe armunud paari abiellu astumine.

Miks ma sellest kirjutan, on põhjus, et antud klassipulma abielu ettepaneku kõne oli suurepärases huumorivõtmes.

Paneb lausa imestama, et üks noor eesti mees on võimeline rohkem sõnu ritta seadma, kui lakoonilised "Kas tuled mulle naiseks?". Panen sellest tekstist siia üles veidi lühendatud versiooni, ehk leiab nii mõnigi endale inspiratsiooni.

Teksti autor Pärnu Sütevaka abiturient Kevin Piperal.

Kes soovib näha esitust originaalis, siis videosalvestust saate vaadata siin

: http://www.youtube.com/watch?v=3l6SSoK16T8

***

Kiired ja vihased 5: Ettepanekukõne

Ooo armas Brit, mu kallis muusa. 7 maa ja mere pärijanna ning Zeusi ja Hera kõige kaunim ja kõige rohkem inimese nägu olev tütar. Sa seisad...khmm istud täna siin mu ees põhjusega. Ma ei tea, kas sa oled seda varem märganud, kuidas ma sind iga koolipäev silmanurgast piidlen ning päevad, kus ma sind seal teise pingirea keskmisel istmel usinalt kasutuid mõttetusi, oi vabandust, see tähendab TEADMISI konspekteerimas ei näe, on päevad täis kurbust, tuska ja masendust. Koolipäev ilma sinuta on kui Nõia-Ints ilma Intsu-Ingata ja reamees Ryani päästmine ilma Ryanita -

see lihtsalt ei ole enam terviklik!

Oooo kallis Brit, imeline hurmav kõla on su nimes. Su juuksed säravad kui kuusikus kõrguvad hõbenulud. Mmmm.... su lõhn, või ma peaks ütlema aroom, on ergutava toimega nagu hommikune laskesuusatamine ning

see ajab kangematelgi meestel vere vardasse. Su sügavates värvikirgastes silmades

peituvad lahendused universumi müsteeriumitele nagu viljaringid ning

kuidas hoolimata ilmastikutingimustest püsib Ene Kõo (kooli õppealajuhataja) soeng iga päev nii volüümikas.

Ent see on ainult su välimine pool....

Ooooo...... Su sügav sisu – see on nagu talvine riietus – VÄGA MITMEKIHILINE!

Kallis neiu, liiga kaua olen ma olnud üksi nagu kirjanduse tunnist tuntud isa Goriot.

Brit, ehkki sa oled liiga VAGA (perekonanimi), võiksid olla sa minu Bonnie ja mina sinu Clyde,

sina oleksid minu Kim Kardashian ja mina sinu Kanye West. Sina minu Füürer-Rutt ja mina Üksikvanema-Jaak.

Kui mina olen Joosep Tammo, siis sina minu Aime. Nagu ütles elav legend Bryan Adams:

„Otsi oma südamest, otsi oma hingest ja kui sa leiad sealt mind, siis ära rohkem otsi.“

Ma ei arvanud kunagi, et ma seda ütlen..... aga ma armastan sind rohkem kui ma armastan lepasuitsuvorsti –

ehk siis väga palju. Ma soovin sinuga koos olla elu lõpuni. Või vähemalt kuni klassipulmajärgse hommikuni.

Olgu Jehoova ja kooli koristaja mulle tunnistajateks.

BRIT VAGA, kas sa abielluksid minuga?

***

Recent Posts

See All
bottom of page