top of page

Näidistekstid kutsetele


Pea enamus paare, kes tulevad minu juurde kutseid tellima, on olnud küsimuse ees kuidas koostada kutse tekst.

Kogusin kokku enim kasutatavad versioonid ja annan need teile tutvumiseks ja kasutamiseks. Antud tekste saab mõnusalt omavahel kokku miksida, saavutades seeläbi endale meelepärase lahenduse.

♥♥♥

Me soovime koos teiega

Kallid .......... ja ..........

jagada oma pulmapäeva, mil me ühendame oma südamed ja jätkame eluteed käsikäes...

Palun ühine meiega ......(kuupäev, aasta)........ kell ...... kaunis .....( peokoha nimi)……, kus toimub meie abielu registreerimine ja sellele järgnev pulmapidu.

Pruut ja Peig

( Lisaleht ) Oma tulekust/mittetulekust palume teatada hiljemalt......(kuupäev) telefoninumbril ..... või meilile:..... Oleme tänulikud kui pulmakink mahub ümbrikusse. Pulmalilleks on kollased/valged roosid.

♥♥♥

Leidsime ukse, mille saab avada ainult kahekesi, hetke seisime kõheldes lävel, siis läksime sisse, süütama südameid.

Kallid .............. ja ..................

Soovime jagada teiega õnne ja rõõmu meie abielu sõlmimisel, mis toimub ...........(kuupäev, aasta)............. Ühtlasi olete oodatud järgnevale pulmapeole .........(peokoha nimi)..........

Pruut ja Peig

♥♥♥

Mis võiks olla veel kaunim kahele inimesele- naisele ja mehele, kes ühendavad oma elud,et kahekesi koos olla tervik kogu elu...

Kallid ........... ja ...........

Meil on au kutsuda teid meie kiriklikule laulatusele ........... kirikus ......(kuupäev, aasta)...... algusega kell .......... ning sellele järgnevale pulmapeole………(peokoha nimi)……………

Pruut ja Peig

( Lisaleht ) Ootame Teie südamlikke õnnesoove ning kingitused palume mahutada ümbrikku. Riietus – suvine pidulik. Pulmapeole mingil põhjusel mitte ilmumisest palume teatada telefoni numbril....... Lillesooviks oleks üks valge lille õis.

♥♥♥

Kaks kokku liidetud südant on abielu,

kaks kokku liidetud hinge on saatus

Kallid ……………ja ……………

Olete oodatud tähtsale sündmusele meie elus, kus soovime ühendada oma südamed ja elud. Meil oleks väga meeldiv jagada oma rõõmu teiega ………(kuupäev, aasta)..... kell …………Perekonnaseisuametis. Pidu jätkub…………(peokoha nimi)……………….

Pruut ja peig

♥♥♥

Te tulge, naerge ja tantsige, et pulm oleks lõbus ja hoogne. Klaas tõstke me õnne terviseks, sest seda me alles loome.

Kallid ………….ja…………..

Minus ja Sinust on saamas nüüd Meie, soovime, et seda sündmust tulete tähistama ka teie …………… kirikus ……(kuupäev, aasta).......... kell ……. Kõik magusaks saab tehtud samal õhtul…………(peokoht)……….

♥♥♥

Kallid…………..ja ……………..

Oma kaheteistkümnenda koosolemise aasta üheksanda kuu teisel päeval ootame teid suurima hea meelega meie vabaabielu lõpetamisele .....(kuupäev, aasta)........(kuhu) ning sellele järgnevale pulmapeole...(kuhu).

Pruut ja Peig

♥♥♥

Lubage Teid kutsuda kõige tähtsamale sündmusele meie elus. Me soovime ühendada oma südamed ja elud ning meil oleks väga meeldiv, kui Te jagaksite seda rõõmu koos meiega. Meie abielu registreerimine toimub ………(kuupäev, aasta)... kell …………(reg. koht)…. Samal päeval kell ……… toimub väike vastuvõtt……………..

Loodame Teiega kohtuda!

Pruut ja Peig

♥♥♥

Oma lähedaste juuresolekul anname abielutõotuse ja ühendame oma elud...

Kallid ……………ja ………………………..

Kutsume Teid tähistama meie armastust ……(kuupäev, aasta) kell ……. kirikus ja pulmapeole ……………………………..

Pruut ja Peig

♥♥♥

Algab uus ja õnnelik päev …….. (kuupäev, aasta), mil me anname abieluvande kell …….. ……(reg. koht)…………. Järgneb pulmapidu kaunis ..............

Pruut ja Peig

Meie rõõm on suurem, kui Te ühinete meiega sel kaunil päeval.

♥♥♥

Kallid ……….. ja …………..

Meie vabaabielu viimane jalutuskäik ja väärisesemete vahetamine toimub ……(kuupäev, aasta).......... kell ……………. ............ Perekonnaseisuametis Kohaletulek ja järgnev liikluseeskirjade eiramine saab rohkelt tasustatud .........................

Pruut ja Peig

♥♥♥

Kallid………………………….

..........(kuupäev, aasta)........... Oleme koos olnud ei päevagi rohkem ega vähem, kui üheksa aastat ja kuus kuud. Sel päeval kell .......... saab meist ………Perekonnaseisuametis ametlikult meie. Seda ilusat hetke sõidame tähistama …………………………. Oleks ääretult tore, kui saaksime oma rõõmu teiega jagada.

Pruut ja Peig

( lisalehele) Pulmapidu on koos meiepoolse ööbimisega. Lilledest soovime enda ümber näha punaseid ja valgeid õisi,

millest kohapeal valmivad kaunid seaded. Oleme tänulikud, kui pulmakink mahub ümbrikusse. Võimalusel palume pere noorimad liikmed koju lapsehoidja hoole alla jätta.

Palume oma tulekust / mittetulekust ning ööbimissoovist teatada hiljemalt …….. tel. : …………….

Recent Posts

See All
bottom of page