top of page

10 põhjust pidada pulmad talvel


Kas tead, millist aega peetakse pulmade kõrghooajaks!? Just- Sul on õigus, see on maist septembrini. Sel ajal peetakse enamus suuri pulmapidusid. Mida tähendab suur pulmapidu? See tähendab külaliste arvu alates 50-st, eelarved on vähemalt 10 000€-12 000€.

Täna aga tahan rääkida talvepulmadest, seda enam, et just hetkel on nii ilus lumevaip maas, mis looks visuaalset kõige parema kujutluse talvepulmadest.

Niisiis... 10 põhjust, miks pidada pulmi talvel

1. Suurepärane aeg pidada pulmapidu väiksemate kuludega. Palju peokohti annavad hinnast alla, sama läbirääkimisi saab teha pulmaisadega, bändidega, fotograafidega, jne. Siin on kindel erand detsembrikuus jõulude ja aastavahetusega, nendel aegadel ei maksa hinnaalandust oodata.

2. Kui kõrghooajal algab korraldamine juba vähemalt 1 aasta enne pulmi, siis nüüd piisab ettevalmistusteks 2-3 kuust.

3. Pulmadega tegelevad teenusepakkujad ei ole tööga ülekoormatud, seega on neil aega teile kiiremalt vastata, nad on rohkem puhanud ja saate parema teeninduse osaliseks.

4. Dekoratsioonideks saab kasutada jõulukaunistusi ja looduslikke materjale (raagus puid, käbisid, kuuse- ja männioksi), jõulukaupade seas on palju põnevat, mida dekoratsioonides ära kasutada.

5. Lilleseadetes on kõige parem aeg kasutada orhideesid, talvisel perioodil on neid mitmes erinevad toonis, hinnad on samuti mõistlikud.

6. Kõik valgustused, mida olete pulma planeerinud (küünlad, tulukeses, jne) tulevad paremini esile, sest pimedaks läheb juba varakult

7. Ei ole meeletut palavat ilma, higistamist, sääski ja muid putukaid

8. Külalised püsivad paremini siseruumides, ei ole muret, et pooled külalised on kuskil õues värsket õhku hingamas.

9. Saate omapärased ja stiilsed pulmad, mis erinevad täiesti suvistest pulmadest. Riietused on mitmekesisemad, karvased ja kootud keebid, mütsid, sallid.

10. Kui veab, siis saate võrratud valged pulmad! Mis võiks veel ilusam olla, kui muinasjutulises lumesajus seisev pruutpaar!?

Vaata rohkelt pilte Pruutpaari Pinteresti kontolt https://www.pinterest.com/pruutpaar/talvepulmad-winter-wedding/

Paljud punktid kehtivad hästi sügise ja kevade pulmade planeerijatele!

Talvepulmad

Talvepulmad

Recent Posts

See All
bottom of page