top of page

Parem vara kui liiga hilja...


See lühike postitus on küll nüüd lausa karjuva vajadusega.

Teate, kui kurb on saada pruudilt tagasi kurva noodiga kirja, et „Appi, te olete juba kinni, kes veel sama hästi asja ära teeks!?“ või "Juba olete kinni, nii kahju!"

Viimased paar aastat on näidanud, et tipphooajal ( maist-septembrini ) pulmade pidamiseks ei jätku enam ettevalmistuseks pelgalt 12 kuud. Paraku on nii, et kui tahate saada oma pulma väga häid tegijaid (ja arvestades suvel abiellujaid, neid ju napib), siis nendega läbirääkimised ja broneerimised käivad juba vähemalt 1,5 aastat ette. Mõned usinamad tegelevad päringutega juba 2 aastat ette.

Siit minu soovitus, kui ikka plaanite suuremat pulmapidu ja teil on kindlad tegijad silma jäänud, siis broneerige nad varakult. Jutt käib siis peopaigast, pulmaisast, bändist (ka registreerimismuusikud), fotograafist, videomehest, dekoraatorist / lilleseadjast, tordimeistrist. Peale seda saate rahulikult hinge tõmmata ja mingi aeg hakata tegelema detailidega.

Kindlasti saab ka lühema aja jooksul kõik ära organiseerida aga see on juba alternatiivide leidmine ja rohkem asjaajamist, rohkem päringute saatmisi ja rohkelt äraütlemisi... Seda nagu hästi ei tahaks!?

Hea nõuanne neile, kes soovivad kiirelt abielluda ja pidu pidada, valige suvel tavaline nädalapäev või pidage madalhooajal- sügisest kevadeni- siis on võimalik paari kuuga asjad joonde ajada :)

Recent Posts

See All
bottom of page